info@odekerkenlogopedie.nl
Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Specialisten

Home » Specialisten

Odekerken Logopedie

”Onze specialisten…

…hebben de opleiding en kennis om u de juiste logopedische zorg te bieden. Wij houden onze kennis up-to-date door het volgen van post-HBO cursussen, seminars, workshops, studiedagen en individuele coaching.”

Kies úw specialist

Odekerken Logopedie is gevestigd op verschillende locaties in Helmond. De praktijk bestaat uit een team van allround logopedisten met ieder hun eigen specialisatie. Alle logopedisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Specialist Image

Ingeborg Odekerken

Logopedist / Stemcoach / Trainer / Lichaamsgericht psychotherapeut

Sinds 1989 ben ik werkzaam als logopedist en heb ik me gespecialiseerd in de stem. In mijn werk heb ik veel aandacht voor de psychosociale aspecten van de communicatie: ik help mensen om tot expressie te komen en helder en authentiek te kunnen communiceren.
Specialist Image

Irene Muñoz Chandia

Logopedist/Stemcoach/Zangcoach/Trainer

Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Het uitoefenen van mijn vak, waarbij communicatie en zorg centraal staan, geeft mij veel voldoening. Ik ben gespecialiseerd in het werken met stem en in het behandelen van jonge kinderen met spraak- en taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten.
Specialist Image

Florentina Schwanen

Logopedist

Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Mijn passie is mensen helpen bij het communiceren om te zorgen dat ze zelfstandiger zijn maar ook dat mensen genieten van gesprekken met collega’s, familie en vrienden.
Specialist Image

Femke van Eijck

Logopedist / stemcoach / trainer

Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Odekerken logopedie. Ik vind het heerlijk om met zowel kinderen als volwassenen te werken en vanuit een persoonlijke passie heb ik me o.a. gespecialiseerd in het werken met stem en adem. In Eindhoven heb ik een eigen praktijk helemaal gericht op stem en adem.
Specialist Image

Marieke van der Kant

Logopedist / stemtherapeut / taal- en spraakpatholoog

Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Ik heb een master in taal/spraakpathologie en ben allround inzetbaar. Door mijn passie voor stem en expressie heb ik mij de laatste jaren verdiept in de diagnostiek en behandeling van stem- en keelklachten.
Specialist Image

Emma Rijken

Logopedist

Sinds oktober 2021 ben ik met plezier werkzaam als logopedist bij Odekerken Logopedie. Het geeft mij veel voldoening kinderen te helpen zich beter verbaal en/of verstaanbaar te leren uiten en de communicatieve redzaamheid te vergroten.
Specialist Image

Daisy van Ham

Logopedist

Specialist Image

Liesbeth Brentjes

Logopedist

Sinds 1989 ben ik logopedist en sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. In het werk als logopedist vind ik het zeer waardevol te kunnen bijdragen aan een betere communicatie, bijvoorbeeld tussen ouder en kind.
Specialist Image

Evelien Munnichs

Logopedist