info@odekerkenlogopedie.nl
Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Marieke van der Kant

Home » Specialist » Marieke van der Kant

Marieke van der Kant

Logopedist / stemtherapeut / taal- en spraakpatholoog
Marieke van der Kant

Mijn contactgegevens

Locatie Deurne (Milhezerweg 27)
06-18 84 73 53
Locatie Wijkhuis Brede school De Fonkel (Helmond binnenstad)
0492 – 47 65 84 marieke@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

Met veel enthousiasme ben ik sinds februari 2021 werkzaam bij Odekerken Logopedie. Sinds het afronden van de opleiding Logopedie in 2013 heb ik ervaring opgedaan als allround logopedist. Daarnaast heb ik een master tot taal-/spraakpatholoog afgerond in 2015 waarin het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek een grote rol speelt. Deze Universitaire verdieping neem ik mee in de diagnostiek en behandeling van mijn cliënten.

Ik ben inzetbaar als allround logopedist, stemtherapeut en taal-/spraakpatholoog. Door mijn passie voor stem en expressie heb ik mij de laatste jaren verdiept in de diagnostiek en behandeling van stem- en keelklachten.  Ik word er blij van om zowel met kinderen als volwassenen te werken aan een prettige communicatie.

Wat ik belangrijk vind

Ik streef ernaar een open en veilige sfeer te creëren in iedere behandeling. Op deze manier kom je het snelst tot de kern van het probleem. Dit draagt bij aan het oplossen van de hulpvraag van de cliënt.

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • Logopedie bij oncologie
  • Manuele Facilitatie van de Larynx (MFL)
  • Behandeling bij stemklachten
  • Behandeling bij globussensatie
  • Pre-, post behandeling bij microlarynxchirurgie
  • Kinesiotaping, cursus 1
  • Taalstoornissen bij meertalige kinderen
"Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!"

Simone Stoffels

"Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!"

Ilse Verbakel

"Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!"

Amanda Gubbels