info@odekerkenlogopedie.nl
Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Emma Rijken

Home » Specialist » Emma Rijken

Emma Rijken

Logopedist
Emma Rijken

Mijn contactgegevens

Locatie Westwijzer (Helmond)
06 – 17 72 64 83 emma@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

Sinds oktober 2021 ben ik met plezier werkzaam als logopedist bij Odekerken Logopedie.

In 2010 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de opleiding Logopedie te Eindhoven en sindsdien en heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met diverse spraak- en taalproblematiek, afwijkende mondgewoonten. Ook heb ik veel ervaring opgedaan met meertaligheid.

Afgelopen jaren heb ik me daarbij verdiept in de PROMPT methode voor de behandeling van spraakmotorische problemen.  Het geeft mij veel voldoening kinderen te helpen zich beter verbaal en/of verstaanbaar te leren uiten en de communicatieve redzaamheid te vergroten
Ik vind het belangrijk in te zetten op de individuele kwaliteiten, mogelijkheden van het kind en de omgeving daarin te betrekken.

Ieder mens en iedere hulpvraag is uniek en dat maakt het vak zo mooi en divers!

Wat ik belangrijk vind

Een prettige samenwerking met de cliënt en zijn omgeving acht ik noodzakelijk.

Een plezierig en open contact zorgt voor ruimte voor ontwikkeling.

Ik geef graag adviezen en behandelingen die toegespitst zijn op de individuele cliënt en goed toepasbaar zijn in de praktijk. Ieder mens is uniek en dat maakt het vak ook zo leuk en divers.

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in:

  • DTL (Directe Toegankelijkheid Logopedie)
  • PROMPT 1 en 2
  • Schisis
  • OMFT
  • Linc (Luisteren in nieuwe context)
  • Update TOS (taalontwikkelingsstoornissen)
"Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!"

Simone Stoffels

"Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!"

Ilse Verbakel

"Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!"

Amanda Gubbels