info@odekerkenlogopedie.nl
Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Daisy van Ham

Home » Specialist » Daisy van Ham

Daisy van Ham

Logopedist
Daisy van Ham

Mijn contactgegevens

Mierlo Hout
Irene Muñoz Chandia daisy@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Daisy van Ham en sinds april 2023 werk ik bij Odekerken Logopedie. Ik ben in 2020 afgestuurd als allround logopedist bij Fontys Hogenscholen te Eindhoven. Mijn motivatie om logopedist te worden komt voort uit mijn passie om mensen te helpen hun communicatievaardigheden te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Deze passie wordt nog versterkt door mijn voorliefde voor het werken met kinderen en het behandelen van cliënten met Parkinson en andere neurologische stoornissen. Waarbij ik heb geleerd hoe cruciaal een persoonlijke benadering is. Daarnaast zet ik graag mijn creativiteit in om op leuke en passende wijze therapieën vorm te geven en de beste zorg te bieden aan mijn cliënten. 

Wat ik belangrijk vind

Open en eerlijke communicatie vormt de kern van mijn benadering binnen de logopedie. Ik hecht veel waarde aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zich vrij voelen om zichzelf te uiten en te ontwikkelen. Deze transparantie en oprechtheid zijn essentieel voor een succesvolle therapie. Daarnaast geloof ik sterk in het belang van samenwerking, zowel met cliënten als met andere zorgverleners, om de best mogelijke zorg te bieden. 

Mijn specialisatie

Door middel van scholing, werkervaring en cursussen heb ik mij verdiept in: 

  • Parkinson 
  • Logopedische interventies bij lees en spellingsproblemen bij kinderen  
  • Taal in Blokjes 
  • Hodson en Paden  
  • OMFT  
"Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!"

Simone Stoffels

"Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!"

Ilse Verbakel

"Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!"

Amanda Gubbels